woensdag 8 mei 2013

De stijl van Miley Cyrus door de jaren heen

Miley Cyrus hebben zien groeien van klein Disney meisje tot nu toch al een jongvolwassen vrouw, 7 jaar zijn voorbij gegaan sinds Hannah Montana is begonnen en in die periode is Miley heel wat verandert.

In 2006 net toen Miley met haar succes begon had ze nog niet echt veel stijl, op de rode loper met cowboyboots, een bermuda en een doorschijnend topje is toch misschien geen goede combinatie. Maar die o zo bekende smile had ze toen al.
 
In 2007 was haar stijl al een goed stuk vooruit gegaan, de cowboyboots liet ze thuis bij rode loper events maar ze droeg ze droeg ze nog tijdens haar 'vrije tijd'. Hier zie je haar met een comfy trui en schattige vlechtjes.
.
 Op de rode loper droeg ze voortaan haken en kijk naar dat haar, highlights!
In 2008 had Miley haar haar zelfs een keertje zwart geverfd het staat haar maar misschien toch iets te donker voor een tiener idool??
 Scheuren in de broek en extensions, 2 dingen die we (voorlopig) niet meer bij haar zien, Miley ziet er gelukkig uit op de foto en terrecht want rond deze periode begon ze wat beroemder te worden en ook in ons land.
In 2009 was ze een echte popster dit is zowat het toppunt van haar succes ze had veel fotoshoots en dat is niet moeilijk met zo'n lach.


 
2010 was het 'schandaal jaar' voor Miley haar sexy videoclip Can't Be Tamed kwam uit en niet iedereen was zo blij met de manier hoe ze zich kleden in de clip ook begon Miley met tattoos en niet iedereen was daar zo enthousiast over

 Ook haar lokken kleurde ze lichter en in het begin moest ik wennen maar nu ik terug kijk moet ik toegeven dat dit haar echt stond.
In 2011 stopte de serie Hannah Montana en hiermee ging Miley ook weg bij Disney. Nu Miley weg van Disney was waren er geen ouders meer die op haar kleding en gedrag commentaar gaven omdat Miley een voorbeeld voor hun dochter was. Er dat merk je want Miley deed nu meer sexy fotoshoots.

In 2012 ging het haar van miley een transformatie, blond en kort. het begon met een bob en wat later werd het echt kort



En zij we aangekomen aan 2013,de Miley die we nu zien met strak kort blond haar.We hebben haar zien groeien van het meisje dat ooit bij Disney begon tot een echt sexy dame die nu zelfs verloofd is.
 

2 opmerkingen:

Reacties en comentaar toegestaan,geen spam en beledegingen