zaterdag 5 april 2014

5X Leuke budget dates

Nu het weer paasvakantie is,kun je ook weer een heleboel leuke dates doen 'outdoor'.Hte feit dat je ze buiten kan doen scheelt ook ineens heel wat in het budget.Natuurlijk kan je hetnzelf zo goedkoop of zo duur maken als je het wil als je nog naar een speciale locatie wil gaan of zo,maar over het algemeen kosten deze dates niet zo veel.
Picknicken.
Dit is zo een gevalletje wat je zo duur of zo goedkoop kan maken als je zelf wil,voor de goedkope versie die je het met voedsel wat al in huis is,voor de duurdere versie doe je een picknick met kaviaar.
Zoek een mooi parkje op bij je in de buurt,neem een picknicklaken of als je hier oven niet beschikt een handdoek mee.Extra romantisch is om ook nog eens de zonsondergang te bekijken.

Beoefen zijn hobby of sport uit.
Is de hobby van jou vriend bijvoorbeeld vissen,laat hem jou dan eens een cursus geven hoe het moet,misschien ben jij er zelfs een pro in!

Staren naar de sterren
Heb jij een broer, nonkel, grootouder... die over een telescoop beschikt?Vraag of je deze voor een nachtje mag lenen.,zorg voor enkele nacht-snacks en een dekentje en ga samen naar planten en sterren zoeken, klinkt misschien suf maar het is wel interessant.


Ga kamperen (in de achtertuin)
Wil je eens een keertje kamperen maar ben je niet zo avontuurlijk?Kampeer dan ik de achtertuin, maar je moet nog steeds je eten zelf op een gasvuurtje maken en je neemt je eigen wc rol mee naar de wc,en je gaat s'avonds ook niet stiekem tv kijken.

Fietsen.
Stippel een leuke fiets route uit en doe deze dan ook.
Kies bijvoorbeeld een verlaten dorp in de buurt of juist een hele grote fiets route naar een andere stad,jij kiest het zelf, maar ken je grenzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties en comentaar toegestaan,geen spam en beledegingen