woensdag 24 juli 2013

Josh Ramsay

Oke ik denk dat jullie het wel snappen op den duur: Ik ben verslaaft geworden aan Marianas Trench!En  hoewel je eigenlijk als je fan van een band bent geen favoriet mag hebben heb ik er toch een 'Josh Ramsay' vandaag ga ik een hele blogpost aan hem weiden omdat hij een geweldige kerel is.


Josh Ramsay oftewel Joshua Keeler Ramsay' werd geboren op 11 juni het jaar is voor mij nog steeds een beetje onduidelijk want de ene site zegt dat hij van 83 en andere zeggen weer van 84 en dan is 85 nog een mogelijkheid!

Al bij zijn geboorte had Josh muzikale achtergrond omdat zijn ouders in de muziekindustrie werkte.Op zijn 2 jaar begon hij al piano te spelen en op zijn 13 kon hij al 8 instrumenten spelen.
Ookal is Josh niet zo bekend in de muziek wereld de kans dat je zijn stem al eens hier of daar hebt gehoord is groot hij heeft al een duet opgenomen met Emily Osment en ookal eentje met Carly Rae Jepsen, ook schreef hij mee aan haar wereldhit 'Call Me Maybe'.Ook zong hij de Theme-song voor de tekenserie Transformer Rescue Bots.Ook zong hij in het liedje Wavin' Flag, waarvan de opbrengt ging naar de slachtoffers van de ramp in Haiti, hij zingt in het refrein maar als je goed luistert hoor je hem wel.

Maar ook heeft Josh ondanks dat voor dit moment best wel goed in de muziekindustrie zit best een zwaar leven achter de boeg, hij had een drugs verslaving en dan vooral van heroïne en daarbij had hij ook nog een boulimia, gelukkig is hij van deze twee zaken af door rehab maar Josh gebruikt wel deze 2 problemen die hij had als inspiratie voor in sommige liedjes, Skin & Bones gaat duidelijk over zijn boulimia.
Ook heeft Josh last van slaaploosheid maar door dit probleem hadden ze wel een goede inspiratie voor de videoclip van Celebrity Status.Hierin zie je Josh die met zijn slaaploosheid voor de tv zit en eigenlijk zie je wat voor 'domme' dingen ze eigenlijk alleen maar uitzenden.
Ook heeft Josh nooit zijn school afgemaakt.Hij werd geschorst en heeft nooit zijn diploma gehaald.

Josh heeft ook een gezonde dosis humor en is niet bang om zichzelf voor schut te zetten, hij geeft bijvoorbeeld toe dat hij niet kan dansen maar toch doet hij het ongegeneerd in bijna al zijn videoclips.

Tijd voor wat filmpjes!




Het bewijs dat hij kan zingen: dit liedje was totaal geïmproviseerd.Trouwens: ik geen enkel liedje van dat Josh Ramsay zingt is er computer op zijn stem gebruikt, hij is er helemaal tegen!En als je toch het gevoel hebt dat het soms bewerkt is: is sommige liedjes zingen alle 4 leden van Marianas Trench waardoor sommige liedjes bewerkt lijken.


Deze is ook een aanrader, persoonlijk vind ik deze versie zelfs leuker dan die van Britney!


Wat vind jij van Josh Ramsay?

2 opmerkingen:

  1. Hoi kjeb advies nodig wt moet je doen als je vind dat je te dik bent!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het voorbeeld van Josh zeker niet volgen 'dus geen boulimia' krijgen.Sommige mensen zijn nu eenmaal wat molliger,maar een maatje meer is meetstal veel mooier, als je toch wilt afvallen raad ik zumba en fietsen aan X

      Verwijderen

Reacties en comentaar toegestaan,geen spam en beledegingen