donderdag 1 augustus 2013

Skye Sweetnam

Op mijn blog heb ik al vaker over Sumo Cyco geschreven.Maar over de leadzangeres Skye Sweetnam/Sever nog niet echt.Zonde!Want het is echt een getalenteerde zangeres.Dus vandaag ga ik even een apart artikeltje over deze topvrouw maken!


Al op jonge leeftijd wist Skye dat ze zangeres wilde worden, op haar 5 jaar gaf ze graag 'optredens' aan haar familie en ze studeerde dan ook voor zang en dans.Op haar 15 deed ze haar debuut met de liedje Billy S, dit liedje werd ook meteen gebruikt in de film How To Deal.
Ook zorgde Skye voor de soundtrack van de tekenserie's  Wayside en  The Buzz On Maggie.Ook coverde ze Part Of Your World van The Little Mermeid voor Disneymania 3.
Was je vroeger fan van Barbie films?Kans is ook groot dat je haar hebt gehoort, ze zong namelijk 3 liedjes voor de soundtrack van Barbie Dairies.

Desondanks dat ze al in heel wat films en serie's te horen is Skye niet echt bekent.Tot nu toe heeft ze al 2 solo albums gemaakt en het debuut album van haar band 'Sumo Cyco' is bijna klaar 'als we haar mogen geloven'.De band werd opgericht in april 2011 Skye heeft hiervoor haar Alter-ego Sever ingeschakeld.Ze hebben al onder anderen opgetreed op de Vans Wrapped Tour.Ik denk dat met een duwtje in de rug Skye en haar band het nog zal kunnen maken in Europa.
Oh trouwens Skye Sweetnam is ook haar echte naam, ze is vernoemt naar een Schots eiland, zelf is ze niet van Schotland maar van Cananda!
Tijd voor wat muziek!

Hier zie je piepjonge Skye Sweetnam










Wat vind jij van Skye Sweetnam?

1 opmerking:

  1. ohh shit she is amazing!! I didn't knew her but the guitars in the last video sounds so amazing <33 And I like her black milk outfit :D

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties en comentaar toegestaan,geen spam en beledegingen